Linguistik: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|bn}} using AWB (10903))
 
[[Kategori:basa]]
[[Kategori:Linguistik]]
 
{{stub}}
63.083

besutan