Parté Komunis ing Bulgaria: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
typo
c (→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
(typo)
{{Orphan|date=Oktober 2016}}
 
'''Parté Komunis ing Bulgaria''' ([[basa Bulgaria|Bulgaria]]: Комунистическа Партия на България, Komunisticeska Partija na Balgarija, KPB) iku sawijining parté pulitik ing Bulgaria sing saiki (2016) kapimpin déning Aleksandar Paunov.