Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
# kintaka - ''dokumen, document''
# kumetir - ''delegasi, delegates''
# madèni - ''diam-diam, secretive''
# mbakoni - ''bertanggung-jawab, responsible''
# narakarya - ''pekerja, worker''
238

besutan