Èslan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Éslan nyang Èslan)
c
|footnotes = <sup>1</sup>{{cite web|title=Badan Statistik Islandia |publisher= |date=[[1 Desember]] [[2006]] |url=http://www.statice.is/?PageID=1390 |accessdaymonth=20 September |accessyear=2006}}
}}
'''ÉslanÈslan''' iku nagara ing bawana [[Éropah]]. Nagara iki sawijining nagara [[pulo]] ing tlatah lor lan jaraké kurang luwih 1.000 kilometer saka [[Norwegia]]. Padunungé cacahé kira-kira ana 313.000 jiwa. [[Kutha krajan]]né iku [[Reykjavik]]. Islandia utawa '''Tanah Es''' adalah sebuah nagara pulau di bagian utara [[Samudera Atlantik]].
 
== Sajarah ==
238

besutan