Albani: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(éjaan using AWB)
c
}}
 
Albania'''Albani''' iku [[nagara]] ing [[Éropah]]. Kutha krajané ya iku: [[Tirana]]. Padunungé kira-kira ana [[4]] [[yuta]] jiwa. Albani wewatesan karo [[Montenegro]] ing sisih lor, [[Serbia]] ([[Kosovo]]) ing lor-wétan, [[Républik Makedonia]] ing sisih wétan, lan [[Yunani]] ing sisih kidul. [[Segara Adriatik]] dumunung ana ing sisih kulon AlbaniaAlbani, déné Segara [[Ionia]] ing sisih kidul-kulon. AlbaniaAlbani jroning basa saenggon diarani '''Shqipëria''', sing maknané [[Tanah Air Manuk Élang]]. Amarga saka iku, gambar manuk élang mawa endhas loro bisa dipirsani ing gendéra sata lambang nagara iki. Jeneng "AlbaniaAlbani" manawa asalé saka tembung [[Indo-Éropah]] ''albh'' (''putih'').
'''Albania''' iku [[nagara]] ing [[Éropah]]. Kutha krajané ya iku: [[Tirana]]. Padunungé kira-kira ana [[4]] [[yuta]] jiwa.
Albania wewatesan karo [[Montenegro]] ing sisih lor, [[Serbia]] ([[Kosovo]]) ing lor-wétan, [[Républik Makedonia]] ing sisih wétan, lan [[Yunani]] ing sisih kidul. [[Segara Adriatik]] dumunung ana ing sisih kulon Albania, déné Segara [[Ionia]] ing sisih kidul-kulon. Albania jroning basa saenggon diarani '''Shqipëria''', sing maknané [[Tanah Air Manuk Élang]]. Amarga saka iku, gambar manuk élang mawa endhas loro bisa dipirsani ing gendéra sata lambang nagara iki. Jeneng "Albania" manawa asalé saka tembung [[Indo-Éropah]] ''albh'' (''putih'').
<!--
== Sajarah ==
-->
== Basa ==
Basa resmi ya iku basa [[Basa Albania|AlbaniaAlbani]] (99%)
 
== Referensi ==
{{commons|Category:Albania}}
{{wikivoyage|Albania}}
* (en) [http://www.albaniantourism.com/ National Tourism Organization] AlbaniaAlbani's official website for travel & tourism information.
* {{en}} [http://www.president.al/english/pub/default.asp Situs Kepresidenan]
* {{en}} [http://www.albanian.com/ Albanian.com]
238

besutan