Jan Tinbergen: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan Suku: ganti kat using AWB
c (→‎Cathetan Suku: ganti using AWB)
c (→‎Cathetan Suku: ganti kat using AWB)
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
 
 
{{DEFAULTSORT:Tinbergen, Jan}}
[[Kategori:KalairanLair 1903]]
[[Kategori:Kapatèn 1994]]
[[Kategori:Ekonom Walanda]]
352.737

besutan