Indira Gandhi: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
c (→‎Taun-taun Gesangipun: ganti kat using AWB)
c (→‎Taun-taun Gesangipun: ganti kat using AWB)
{{end box}}
 
[[Kategori:KalairanLair 1917|Gandhi, Indira]]
[[Kategori:Pati 1984|Gandhi, Indira]]
[[Kategori:Perdhana Mentri India|Gandhi, Indira]]
352.737

besutan