Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kabupaten Situbandha dipun-alihaken menyang Kabupatèn Situbandha: pasang aksara
c (Kabupaten Situbandha dipun-alihaken menyang Kabupatèn Situbandha: pasang aksara)
78.624

besutan