Zhao Ziyang: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Sedonipun Zhao: ganti kat using AWB
c (→‎Sedonipun Zhao: + kat kanggo dipriksa using AWB)
c (→‎Sedonipun Zhao: ganti kat using AWB)
 
{{DEFAULTSORT:Ziyang, Zhao}}
[[Kategori:KalairanLair 1919]]
[[Kategori:Kapatèn 2005]]
[[Kategori:Marga Zhao]]
352.737

besutan