John Rawls: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Cathetan Suku: ganti kat using AWB
c (→‎Cathetan Suku: ganti using AWB)
(→‎Cathetan Suku: ganti kat using AWB)
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
 
 
{{Persondata
|PLACE OF BIRTH=[[Baltimore]], [[Maryland]], [[Amerika Serikat]]
}}
[[Kategori:KalairanLair 1921]]
[[Kategori:Kapatèn 2002]]
[[Kategori:Filsafat]]
352.737

besutan