Yitzhak Rabin: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Person of the Year]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:KalairanLair 1922]]
 
 
352.737

besutan