Tin Oo: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Pirsani uga: ganti kat using AWB
c (→‎Pirsani uga: ganti kat using AWB)
(→‎Pirsani uga: ganti kat using AWB)
* [[Liga Nasional kanggo Dhémokrasi]]
 
[[Kategori:KalairanLair 1927]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Pulitikus Myanmar]]
352.737

besutan