Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
Sulawesi Selatan dipun-alihaken menyang Sulawesi Kidul: pasang aksara
c (Sulawesi Selatan dipun-alihaken menyang Sulawesi Kidul: pasang aksara)
78.625

besutan