Saddam Hussein: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti kat using AWB
c (→‎top: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti kat using AWB)
Ing basa Arab, jeneng ''Saddam'' tegesé ''wong sing sirahé atos'' utawa ''koppig'' utawa ''sing nantang'' (ing Irak jeneng iki uga dienggo kanggo bumper montor).
 
[[Kategori:KalairanLair 1937]]
[[Kategori:Pati 2006]]
[[Kategori:Présidhèn Irak]]
352.737

besutan