Valentina Tereshkova: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti kat using AWB
c (→‎top: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti kat using AWB)
'''Valentina Vladimirovna Tereshkova''' ([[basa Rusia]]: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва;) iku [[kosmonot]] wanita [[Uni Soviet]] sing dadi wanita pisanan ing donya sing mabur menyang luar angkasa kanthi migunakaké [[Vostok 6]] ing taun [[1963]]. Valentina dilaiarké ing [[Bolshoye Maslennikovo]], sawijining désa cilik ing [[Yaroslavl Oblast]], [[Rusia]] tanggal [[6 Maret]] [[1937]].
 
[[Kategori:KalairanLair 1937]]
[[Kategori:Antariksawan Uni Soviet]]
 
352.737

besutan