Azizullah Lodin: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Réferènsi: ganti kat using AWB
c (→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
(→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
{{DEFAULTSORT:Lodin, Azizullah}}
[[Kategori:Tokoh Afganistan]]
[[Kategori:KalairanLair 1939]]
[[Kategori:Pati 2015]]
352.737

besutan