Elfriede Jelinek: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB
c (→‎Cathetan Suku: + kat using AWB)
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
Jelinek ya iku wanita ka-10 kang nampa [[Hadiah Nobel]] ana ibf babagan [[sastra]].
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Novelis Austria]]
[[Kategori:Panulis feminis]]
[[Kategori:KalairanLair 1946]]
352.737

besutan