Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
 
{{DEFAULTSORT:Purnomo, Agustadi}}
[[Kategori:KalairanLair 1952]]
[[Kategori:KSAD]]
[[Kategori:Tokoh Surabaya]]
352.737

besutan