Hatta Rajasa: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB
c (→‎Cathetan Suku: + kat using AWB)
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
*Pendiri Yayasan Energi dan Lingkungan Sumber Daya Alam (ESDAL)
 
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Mantri Transportasi Indonésia]]
[[Kategori:Mantri Risèt lan Tèknologi Indonésia]]
[[Kategori:KalairanLair 1953]]
352.737

besutan