Avigdor Lieberman: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB
c (→‎Catetan sikil: ganti using AWB)
(→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
Ing [[15 Desember]] [[2012]], ndekne mengundurke dewekne saka jabatan sakwise didakwa penggelapan lan nyalahgunake kepercayaan <ref>[http://www.bbc.co.uk/indonesia/dunia/2012/12/121214_israel_avigdorlieberman_mundur.shtml Artikel:"Menlu Israèl Avigdor Lieberman mundur" di http://www.bbc.co.uk/indonesia]</ref>.
 
== CatetanCathetan sikil ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:KalairanLair 1958]]
 
[[Kategori:Kalairan 1958]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Politikus Israèl]]
352.737

besutan