Evo Morales: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njaba: ganti using AWB)
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
|years=2006–}}
{{end box}}
 
 
{{DEFAULTSORT:Morales, Evo}}
[[Kategori:KalairanLair 1959]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Presidhèn Bolivia]]
348.872

besutan