Morgan De Sanctis: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(ganti kat using AWB)
Sawisé telung [[taun]] main kanggo tim Seri B [[Pescara Calcio|Pescara]], De Sanctis dadi cadangan ing tim raksasa Seri A [[Juventus F.C.|Juventus]]. Panjenengané mung main ping telu ing rong musim, sadurungé pindah ing Udinese [[taun]] [[1999]]. Sawisé rong taun dadi cadangan ing [[Friulli]], akhiré panjenengané kasil ngrebut posisi [[kiper]] utama. Panjenengané gagal mangkat ing [[Piala Donya FIFA 2006]] amarga ing menit-menit pungkasan kalah saingan karo [[kiper]] [[Livorno]], [[Marco Amelia]].
 
==ReferensiRéferènsi==
{{reflist}}
 
 
[[Kategori:Pemain Kajuwaran Bal-balan Éropah UEFA 2012]]
[[Kategori:KalairanLair 1977|De Sanctis, Morgan]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Itali|De Sanctis, Morgan]]
[[Kategori:Pemain Udinese Calcio|De Sanctis, Morgan]]
352.737

besutan