Steven Gerrard: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Réferènsi: ganti kat using AWB
c (→‎Referensi: ganti using AWB)
(→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
* {{en}} [http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/ Profil resmi di situs web Liverpool]
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
{{Skuad Liverpool F.C. 2008}}
{{Skuad PD2010 Inggris}}
 
 
 
{{DEFAULTSORT:Gerrard, Steven}}
[[Kategori:KalairanLair 1980]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Artis]]
352.737

besutan