Per Mertesacker: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Réferènsi: ganti kat using AWB
c (→‎Referensi: ganti using AWB)
(→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
**Paringkat telu: [[Piala Konfederasi FIFA 2005|2005]]
 
==ReferensiRéferènsi==
{{Commonscat|Per Mertesacker}}
{{reflist}}
 
[[Kategori:KalairanLair 1984]]
[[Kategori:Wong urip]]
{{Navboxes colour
352.737

besutan