Grojogan Angel: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Réferènsi: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎Réferènsi: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB)
'''Grojogan Angel''' utawa '''Salto Angel''' [[grojogan]] tiba-bebas [[Dhaptar grojogan paling dhuwuring donya|paling dhuwur ing donya]] lan nduwèni dhuwur 979 [[meter]] (3.212 sikil) kanthi tiba ora ana hambatan kurang luwih 807 meter (2.647 kaki). grojokan kang dumunung ing [[Rio Caroni]], [[Taman Nasional Canaima]], [[Venezuela]].
[[Gambar:Angel falls panoramic 20080314.jpg|thumb|500px]]
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
350.349

besutan