Pratélan kutha ing Ostenrik: Béda antara owahan

→‎Pranala njaba: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB
c (Robot: Perubahan kosmetika)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB)
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.world-gazetteer.com/s/p_at.htm Peta]<br />
* [http://www.innweb.at/map/index_en.php Kawasan tak berpenghuni di Austria]
 
352.737

besutan