Rambutan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: nglarasaké using AWB
c (podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
(→‎Cathetan suku: nglarasaké using AWB)
==Sentra Tanduran==
Ing [[Indonésia]] kang dadi ''sentra'' [[tanduran]] rambutan ya iku ing Pulo [[Jawa]] khususé ing [[Bekasi]], [[Kuningan]], [[Malang]], [[Probolinggo]], [[Lumajang]] lan ing [[Garut]].<ref name="internet5">{{id}}[http://www.trubus-online.co.id/trindo7/ trubus-online.co.id](dipunundhuh tanggal 1 Mei 2011)</ref>
==ChatetanCathetan suku==
{{reflist}}
 
352.730

besutan