Kertu pos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: nglarasaké using AWB
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
(→‎Cathetan suku: nglarasaké using AWB)
Kartu pos biyasané ana gambaré.<ref name="internet1"/> Gambar kang ana ing kertu pos kayata gambar panggonan kang misuwur ing salah sawijining nagara iku, gambar wong, gambar alam kayata [[gunung]], [[segara]], [[kapal]], [[kéwan]]-kéwan kayata kéwan kang langka lan dadi ciriné nagara iki, utawa gambar wong kang nduwéni jabatan kang dhuwur ing nagara.<ref name="internet1"/> Kertu pos uga kena kanggo ucapan [[Natal]], taun baru, lan dina riyaya kayata [[Idul Fitri]], lan dina kang dianggep penting ing nagara iku.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.indonesianewsonline.com/prangko/stamps/koleksi.htm indonesianewsonline.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
==ChatetanCathetan suku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan