Radius Prawiro: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(→‎Pranala luar: ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
Dr Radius Prawiro tilar donya ing Rumah Sakit Deutsches Herzzentrum, Muenchen, Jerman, Kemis 26 Mei 2005 jam 16.35 WIB nalika umure 76 taun. Jenazahne teka ing Indonésia dina Selasa 31 Mei 2005 lan candhake disemayamake ing rumah duka Jalan Taman Dharmawangsa Nomor 11, Kebayoran Baru, Jenazahe dimakamake ing Taman Makam Pahlawan Kalibata, Jakarta.
 
== Pranala luarnjaba ==
* {{id}} [http://www.liputan6.com/fullnews/102306.html "Radius Prawiro Meninggal Dunia"], [[Liputan 6]], [[26 Mei]] [[2005]]
* {{id}} [http://www.tokohindonesia.com/ensiklopedi/r/radius-prawiro/index.shtml Profil di tokohindonesia.com]
352.737

besutan