Zhu Rongji: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
nglarasaké using AWB
(→‎Pranala luar: ganti kat using AWB)
(nglarasaké using AWB)
Zhu pensiun wonten taun 2003, ugi dereng sapriyantun tokoh publik sejak kala punika. Perdana menteri Zhu ugi wiyar dipuntepang amargi humor berselera ugi karisma.
 
== ReferensiRéferènsi ==
 
{{Reflist}}
 
== Pranala luarnjaba ==
{{Wikiquote}}
* {{en icon}} [http://www.chinavitae.com/biography_display.php?id=419 Biografi Zhu Rongji di situs China Vitae]
352.737

besutan