Selat, Kapuas: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
nglarasaké using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(nglarasaké using AWB)
#[[Selat Tengah, Selat, Kapuas|Selat Tengah]]
 
==ReferensiRéferènsi==
<small>{{reflist}}</small>
 
==Pranala jabanjaba==
*[http://www.kapuaskab.go.id/ Pemkab Kapuas]
 
352.737

besutan