Nagorno Karabakh: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Réferènsi: nglarasaké using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Réferènsi: nglarasaké using AWB)
Padunung Armenia kerep banget nyebut wewengkon iki kanthi jeneng '''Artsakh''' (basa Armenia: '''Արցախ''').
 
== ReferensiRéferènsi ==
<references/>
 
352.737

besutan