Kali Niger: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Réferènsi: nglarasaké using AWB
c (→‎Kali Niger jroning carita fiksi: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
(→‎Réferènsi: nglarasaké using AWB)
* {{en}} [http://www.nigercurrents.ca ''Niger Currents: Exploring life and technology along the Niger River'']
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan