Waddinxveen: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(→‎Latar wuri: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
== Pranala jabanjaba ==
* {{nl}} [http://www.{{PAGENAME}}.nl Situs wèb resmi]
 
348.872

besutan