Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Kutha Tidore dhumateng Kutha Tidhoré Kapuloan)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
*[[Daftar Laladan Tingkat II]]
 
==Pranala Jabanjaba==
*[http://www.---.go.id Situs Web Resmi (urung ana)]
 
352.737

besutan