Lelystad: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
Lelystad sing jenengé tegesé kutha Lely lan dijenengaké miturut Dr. Ir. C. Lely didegaké ing 28 September 1967. Banjur ing [[1 Januari]] [[1980]] dadi sawijining ''gemneente''.
 
==Pranala jabanjaba==
*{{nl}} [http://www.{{PAGENAME}}.nl Situs wèb resmi]
 
352.737

besutan