Skopje: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan [[Albania]].
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Category:Skopje}}
* {{mk}} [http://www.skopje.gov.mk/ Situs resmi]
352.737

besutan