Jetis, Kutha Ngayogyakarta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
* [[Cakradiningratan, Jetis, Yogyakarta|Cakradiningratan]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.jogja.go.id/ Situs resmi Kutha Yogyakarta]
 
352.737

besutan