Orgasme: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: ro:Orgasm
c (bot Menambah: cy, et, la, ml)
c (bot Menambah: ro:Orgasm)
[[pl:Orgazm]]
[[pt:Orgasmo]]
[[ro:Orgasm]]
[[ru:Оргазм]]
[[sh:Orgazam]]
40.143

besutan