Sosialis Alternatif (Polen): Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
 
== Pambentukan ==
GPR mijil saka pakumpulan narakarya sing mbangun pakumpulan mawa nama Serikan Lawan-Kapitalis (''Anti-Capitalist Offensive'', OA), sawisé rembugan karo sawetara lèrèg Trotskis negarantaran, kana miwiti rembugan karo CWI ing Kèmping Someré OA taun 2002 lan dumadi pérangan pamitrané CWI ing Februari 2004.<ref>[http://www.socialistworld.net/eng/2004/11/06poland.html Why we joined cwiCWI] - Kajupuk 21/08/07</ref>
 
== Kampanye ==
238

besutan