Harold Pinter: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
nglarasaké tembung using AWB
(→‎Pranala Njaba: ganti kat using AWB)
(nglarasaké tembung using AWB)
* War: Eight Poems and One Speech ([[2003]]).<ref>http://www.haroldpinter.org/home/index.shtml</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
* {{id}} ''Dramawan Inggris Peraih Hadiah Nobel Kesusasteraan 2005'', [[Harian Analisis|Analisis]], [[14 Oktober]] [[2005]]
* {{en}} [[:en:Harold Pinter]], Wikipedia berbasa Inggris, versi 10:42, 14 Oktober 2005
 
== Pranala Njabanjaba ==
* {{en}} [http://www.haroldpinter.org/ Situs resmi]
* {{en}} [http://nobelprize.org/literature/laureates/2005/pinter-bibl.html Bibliografi di situs Nobel]
352.737

besutan