Mapai: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Réferènsi: nglarasaké tembung using AWB
(→‎Réferènsi: nglarasaké tembung using AWB)
Nalikané aktip, parté iki nganaké reformasi progresif, kayata kesejahteraan negara, nyedhiakaké pendapatan, keamanan, lan aksès mèh tanpa béa kanggo subsidi kesehatan lan sosial
 
==ReferensiRéferènsi==
{{reflist}}
 
351.333

besutan