Rambut: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
nglarasaké tembung using AWB
c (éjaan, replaced: sehat → séhat (2) using AWB)
(nglarasaké tembung using AWB)
* ''Hair papilla'' ya iku perangan kng ana ing ''folikel'' paling ngisor lan tugasé nampa ''nutrisi'' saka ''folikel''. Ing kéné panggonan rambut sakbeneré tukul.<ref name="internet1" />
 
== CatetanCathetan sikil ==
{{reflist}}
 
== Pranala Jabanjaba ==
http://www.hd.co.id/info-keséhatan/tentang-rambut
 
352.737

besutan