Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

371 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
sawetara
(anyar (durung rampung))
 
(sawetara)
__NOTOC__
{{WAM
|header = WikipediaWulan AsianAsia MonthWikipédia <div style="margin-right:1em; float:right;">[[File:WAM_2016_Banner.png|450px|center|link=]]</div>
|subheader =
'''Wulan Asia Wikipédia''' iku besutandhing (''edit-a-thon'') sajeroning jaringan (''online'') sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.
The '''Wikipedia Asian Month''' is an online Edit-a-thon aimed at enhancing understanding among Asian Wikipedia communities. Taking place throughout November 2016, the purpose of Asian Month on the English Wikipedia is to improve the quantity and quality of articles relating to Asian countries. Last year, over 7,000 articles were contributed in 43 language in Wikipedia Asian Month.
 
Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané '''Patang (4)''' artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.
As a symbol of friendship between Wikipedia's Asian communities, each participant who creates at least '''Four (4)''' articles that fulfill the criteria will receive a specially designed Wikipedia postcard from other participating countries.
 
Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".
Wikipedians who create the most articles on each Wikipedia will be honored as "Wikipedia Asian Ambassadors".
[[File:Asia (orthographic projection).svg|center|200px]]
<div style="text-align:center;">
<!-- Please edit the "URL" accordingly, especially the "section" number; thanks -->
{{Clickable button 2|Sign up now|url={{fullurl:{{FULLPAGENAME}}/ParticipantsPanyarta}} |class=mw-ui-progressive}}
</div>
 
|body =
<small>{{Clickable button|[[Wikipedia:Wikipedia Asian Month/2016 WiR|Asian Women Month guidelines]]}}{{Clickable button|[[Wikipedia:Wikipedia Asian Month/2016 Military History| Asian Military History Month guidelines]]}}</small><br>
==RulesPaugeran==
'''Ringkesé mangkéné: Gawéa artikel anyar ngenani Asia (wong, panggon, budaya, lsp.) kanthi mutu apik lan saorané ngandhut 300 tembung lan 3.000 bèt (''byte''), ora arupa artikel pratélan (artikel isiné mligi dhaftar), ing wulan Novèmber 2016 iki.'''
''' In a nutshell: New Article, relating to Asia (people, places, culture, etc.), good quality, 3,000 bytes and 300 words minimum, created during November, 2016 and not a list.'''
* TheArtikel articleiki isgawéan newlyanyar createddéning by youpanjenengan (i.e.ora notngembangaké expandingartikel stubsrintisan) betweensing Novemberdigawé antara tanggal 1, Novèmber 2016 0:00 and Novemberlan 30, Novèmber 2016 23:59 (UTC).
* Artikel kudu saorané 300 tembung dawané kanthi 3.000 bèt gedhéné.
* The article should be at least 3,000 bytes and around 300 words in length.
* Artikel kudu ngrembug bab sing kondhang.
* The article shall fulfill the article notability criteria
* The article must have decent references; doubtful or controversial statements in the article should be verifiable by the citation(s) listed in that article.
* The article is not purely machine translated, and has a decent language style
63.840

besutan