Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
* Cathetan: Wusana, juri saka Wikipédia enggon-enggonan bakal nemtokaké yèn sawijining artikel tinampa apa ora tinampa.
* Nalika panjenengan kasil nggawé artikel cacah 4 sing minangkani paugeran, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji brayan agung Wikipédia ing Asia.
* Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara ditandhatangani saka Afiliyasi Asia uga saiji ketrukertu pos tambahan. Wacaa kaca [[m:Wikipedia Asian Month/QA|Pitakon]] saperlu ngertèni information luwih.
 
==Panitya==
63.840

besutan