Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(since this year is the first edition of WAM on Javanese Wikipedia, can just leave it blank.)
==Paugeran==
'''Ringkesé mangkéné: gawéa artikel anyar ngenani Asia (wong, panggon, budaya, lsp.) kanthi mutu apik lan saorané ngandhut 300 tembung lan 3.000 bèt (''byte''), ora arupa artikel pratélan (artikel isiné mligi ''daftar''), ing wulan Novèmber 2016 iki.'''
* Artikel ikiawujud gawéan anyar déning panjenengan (ora ngembangaké artikel rintisan) sing digawé antara tanggal 1 Novèmber 2016 0:00 lan 30 Novèmber 2016 23:59 (UTC).
* Artikel ngemu saorané 300 tembung dawané kanthi 3.000 bèt gedhéné.
* Artikel ngrembug bab sing umum utawa kondhang.
63.840

besutan