Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* Artikel awujud gawéan anyar déning panjenengan (ora ngembangaké artikel rintisan) sing digawé antara tanggal 1 Novèmber 2016 0:00 lan 30 Novèmber 2016 23:59 (UTC).
* Artikel ngemu saorané 300 tembung dawané kanthi 3.000 bèt gedhéné.
* Artikel ngrembug bab sing umum utawa kondhang, diyektèkaké mawa rujukan.
* Artikel ngemu rujukan sing patut; ujar-ujaran sing rangu utawa bisa gawé padu ana ing sajeroning artikel kudu bisa diyektèkaké lumantar sitiran sing kapacak sajeroning artikel iku
* Artikel kena awujud pertalan saka Wikipédia liya
63.840

besutan