Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* Cathetan: Wusana, juri saka Wikipédia enggon-enggonan bakal nemtokaké yèn sawijining artikel tinampa apa ora tinampa.
* Nalika panjenengan kasil nggawé artikel cacah 4 sing minangkani paugeran, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji brayan agung Wikipédia ing Asia.
* Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara tinandha tangan saka Afiliyasi Asia uga saiji kertu pos tambahan. Wacaa kaca [[m:Wikipedia:Wulan AsianAsia MonthWikipédia/QAPitakon|Pitakon]] saperlu ngertèni information luwih.
 
==Panitya==
* [[m:Wikipedia Asian Month|Kaca kendhali ing Méta]]
* [[m:Wikipedia Asian Month/Onsite edit-a-thon|Besutandhing enggonan]]
* [[m:Wikipedia:Wulan AsianAsia MonthWikipédia/QAPitakon|Pitakon]]
}}
 
63.840

besutan