Plendhungan: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q9706
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q9706)
 
[[Kategori:Pesta]]
 
[[ml:ബലൂണ്‍]]
63.110

besutan