Ernst Haeckel: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
ganti kat, replaced: Februari → Fèbruari, hubungan → gegayutan, profesor → profésor, Referensi → Réferènsi, spesies → spésies, teori → téyori
c (→‎Referensi: ganti kat using AWB)
(ganti kat, replaced: Februari → Fèbruari, hubungan → gegayutan, profesor → profésor, Referensi → Réferènsi, spesies → spésies, teori → téyori)
|footnotes =
}}
'''Ernst Heinrich Philipp August Haeckel''' ([[16 FebruariFèbruari]] [[1834]] — [[9 Agustus]] [[1919]]),<ref>"Ernst Haeckel - Britannica Concise" (biography),
''Encyclopædia Britannica Concise'', 2006, Concise. Britannica.com webpage:
[http://concise.britannica.com/ebc/article-9366404/Ernst-Haeckel CBritannica-Haeckel].</ref>
ditulis uga '''von Haeckel''', iku [[ahli biologi]] saka [[Jerman]], uga [[naturalis]], [[filsuf]], [[dhokter]], [[profesorprofésor]] lan [[seniman]], sing nemokaké, njelasaké, lan mènèhi jeneng èwon [[spesiesspésies]] anyar, gawé péta wit-witan [[genealogi]] hubungangegayutan kabèh makhluk urip, lan gawé istilah [[biologi]] anyar, kaya ''[[filum]]'', ''[[filogeni]]'', ''[[ekologi]]'', lan kingdom ''[[Protista]]''.
 
Haeckel nyebarluasaké karya [[Charles Darwin]] ing Jerman, lan ngembangaké [[teoritéyori rekapitulasi]] sing kontroversial.
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Ahli biologi Jerman]]
[[Kategori:KalairanLair 1834]]
[[Kategori:Pati 1919]]
 
352.737

besutan